ATK-kaapelointi Helsinki

ATK-kaapeloinnit Helsinki, Espoo, Vantaa

ATK-kaapeloinnit pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa.

Toteutamme kaikki atk-kaapelointi- ja tietoverkkotyöt ammattitaidolla. Rakennamme ATK-verkkoja ATK-konesalien lisäksi liiketiloihin, teollisuuteen sekä toimistotiloihin. Toteutamme niin pienet atk-kaapelointi lisäykset tai muutokset kuin laajat verkkokokonaisuudet. Teemme ATK-verkkotöiden lisäksi myös muut sähkö- ja teleasennukset. Toimintamme alkoi vuonna 1993, siitä saakka olemme toteuttaneet erilaiset atk-kaapelointi ja tietoverkko- sekä sähköasennukset ammattitaidolla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tilamme sijaitsevat Petikossa Vantaalla.

ATK-kaapelointia varten Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, meillä on ammattitaitomme todisteena alla mainitut jäsenyydet ja pätevyydet

 • AT pätevyys (atk-kaapelointi, antenni- ja tietoverkkotyöt)
 • S1 pätevyys sähkötöiden tekemiseen
 • Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenyys
 • Suomen yrittäjien jäsenyys
 • Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyys
 • Luotettava kumppani, Asiakastiedon ”Suomen vahvimmat sertifikaatti” vuosilta 2007, 2008, 2009, 2010, 2012 sekä 2014
 • Olemme Tilaajavastuu.fi palvelun jäsen
 • Rala pätevyytemme
  1. Sähköteknisten tietojärjestelmien asennukset; viestintä-, antenni tai tietoverkkojärjestelmät
  2. Sähköasennukset; teollisuusasennukset
  3. Sähköasennukset; liike-, toimisto-, ja julkiset rakennukset
  4. Sähköasennukset; muut rakennukset ja rakennelmat

Teemme ATK-kaapelointia Helsinki, Espoo ja Vantaa alueilla arvojemme mukaisesti. Arvojamme ovat luotettava, osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Pääosa henkilökunnastamme on ollut palveluksessamme reilusti yli kymmenen vuotta. Kaikilla atk-kaapelointi- ja sähköasentajillamme on työturvallisuuskortti, sähkötyöturvallisuuskortti, hätäensiapu. Asentajillamme on lisäksi valttikortit.

Teemme tietoverkkoasennuksia ja atk-kaapelointia mm. kauppakeskuksissa, liiketiloissa, toimistotiloissa, voimalaitoksissa, teollisuusrakennuksissa sekä ATK-konesaleissa.

Kanta-asiakkaillemme pystymme myös pääsääntöisesti järjestämään apua hätätapauksissa 24/7.

Jyty-Sähkö Oy on tarviketoimittajista riippumaton atk-kaapelointi ja tietoverkkourakoitsija. Toteutamme atk-kaapelointi ja tietoverkkotyöt ammattitaidolla ja teemme tarvittaessa työsuunnittelun ja loppukuvat (pistekartta) itse. Piirrämme tarvittavat suunnitelmat ja pistekuvat käyttäen Autocad ja Sähköark suunnitteluohjelmia. Tulostamme myös isot kuvat omilla tulostimilla.

YRITYSASIAKAS, JÄTÄ YHTEYDENOTTO­PYYNTÖ, NIIN SOITAMME SINULLE

  Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi tilata sähköurakointi
Jyty-Sähköltä?

 • Olemme yli kaksikymmentä vuotta tehneet sähkötöitä pääkaupunkiseudulla. Jyty-Sähkö Oy – Sähköurakointi Helsinki on vakavarainen ja luotettava kumppani sähkötöiden tekemisessä. Jyty-Sähkö Oy on kotimainen perheyritys. Vakiintunut pitkäaikainen asiakaskuntamme kertoo siitä, että olemme onnistuneet palvelussamme. Toimintamme tärkein tavoite on tyytyväinen asiakas, tähän pääsemiseksi tärkein voimavara on motivoitunut, luotettava, osaava ja vakiintunut henkilökunta. Olemmekin strategiassamme asettaneet tavoitteeksi olla Helsingin seudun halutuin työnantaja.
 • Jyty-Sähkö Oy – Sähköurakointi Helsinki on tavarantoimittajista riippumaton sähköurakoitsija. Toteutamme sähkötyöt tilaajan teettämien suunnitelmien mukaan tai teemme tarvittavan työsuunnittelun itse. Käytämme suunnittelussa Autocad ja Sähköark ohjelmia. Pystymme myös tulostamaan isotkin piirustukset omalla tulostimellamme.
 • Jyty-Sähkö Oy on erikoistunut LED-valo asennuksiin, olemme toteuttaneet led-projekteja ammattitaidolla jo lähes kymmenentuhannen led-putken verran.