ATK-kaapelointi Helsinki

ATK-kaapeloinnit Helsinki, Espoo, Vantaa

ATK-kaapeloinnit pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa.

Toteutamme kaikki atk-kaapelointi- ja tietoverkkotyöt ammattitaidolla. Rakennamme ATK-verkkoja ATK-konesalien lisäksi liiketiloihin, teollisuuteen sekä toimistotiloihin. Toteutamme niin pienet atk-kaapelointi lisäykset tai muutokset kuin laajat verkkokokonaisuudet. Teemme ATK-verkkotöiden lisäksi myös muut sähkö- ja teleasennukset. Toimintamme alkoi vuonna 1993, siitä saakka olemme toteuttaneet erilaiset atk-kaapelointi ja tietoverkko- sekä sähköasennukset ammattitaidolla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tilamme sijaitsevat Petikossa Vantaalla.

ATK-kaapelointia varten Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, meillä on ammattitaitomme todisteena alla mainitut jäsenyydet ja pätevyydet

 • AT pätevyys (atk-kaapelointi, antenni- ja tietoverkkotyöt)
 • S1 pätevyys sähkötöiden tekemiseen
 • Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenyys
 • Suomen yrittäjien jäsenyys
 • Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyys
 • Luotettava kumppani, Asiakastiedon ”Suomen vahvimmat sertifikaatti” vuosilta 2007, 2008, 2009, 2010, 2012 sekä 2014
 • Olemme Tilaajavastuu.fi palvelun jäsen
 • Rala pätevyytemme
  1. Sähköteknisten tietojärjestelmien asennukset; viestintä-, antenni tai tietoverkkojärjestelmät
  2. Sähköasennukset; teollisuusasennukset
  3. Sähköasennukset; liike-, toimisto-, ja julkiset rakennukset
  4. Sähköasennukset; muut rakennukset ja rakennelmat

Teemme ATK-kaapelointia Helsinki, Espoo ja Vantaa alueilla arvojemme mukaisesti. Arvojamme ovat luotettava, osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Pääosa henkilökunnastamme on ollut palveluksessamme reilusti yli kymmenen vuotta. Kaikilla atk-kaapelointi- ja sähköasentajillamme on työturvallisuuskortti, sähkötyöturvallisuuskortti, hätäensiapu. Asentajillamme on lisäksi valttikortit.

Teemme tietoverkkoasennuksia ja atk-kaapelointia mm. kauppakeskuksissa, liiketiloissa, toimistotiloissa, voimalaitoksissa, teollisuusrakennuksissa sekä ATK-konesaleissa.

Kanta-asiakkaillemme pystymme myös pääsääntöisesti järjestämään apua hätätapauksissa 24/7.

Jyty-Sähkö Oy on tarviketoimittajista riippumaton atk-kaapelointi ja tietoverkkourakoitsija. Toteutamme atk-kaapelointi ja tietoverkkotyöt ammattitaidolla ja teemme tarvittaessa työsuunnittelun ja loppukuvat (pistekartta) itse. Piirrämme tarvittavat suunnitelmat ja pistekuvat käyttäen Autocad ja Sähköark suunnitteluohjelmia. Tulostamme myös isot kuvat omilla tulostimilla.

YRITYSASIAKAS, JÄTÄ YHTEYDENOTTO­PYYNTÖ, NIIN SOITAMME SINULLE

  Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi tilaat tietoverkkotyöt meiltä?

 • Olemme tehneet yli kaksikymmentä vuotta erilaisia tietoverkkoratkaisuja koko pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani haastaviinkin projekteihin. Olemme kokonaan kotimainen perheyritys. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme kertovat omaa kieltään siitä, että olemme onnistuneet palvelutehtävässämme hyvin. Tyytyväinen ja iloinen asiakas on tavoitteemme. Tavoitteemme on, että henkilökuntamme työviihtyvyys olisi korkealla tasolla, sillä henkilöstön hyvinvointi näkyy myös varmasti suoraan asiakasrajapinnassa.
 • Jyty-Sähkö Oy tekee kaikki tietoverkkotyöt omilla laitteilla. Meillä on niin valokuituhitsauslaitteet ja verkkojen koestuslaitteet. Pystymme toteuttamaan tietoverkkoratkaisut niin, että järjestelmälle saadaan tarviketoimittajan myöntämä järjestelmä takuu.