ARTIKKELIT

Oletko valmis energiamurrokseen? Tee viisaita sijoituksia kiinteistösi energiaviisauden parantamiseksi

Korkeat sähkön hinnat ja energiamarkkinoiden epävakaus ovat herättäneet meidät kaikki pohtimaan, miten voimme parantaa energiatehokkuuttamme ja vähentää hiilijalanjälkeämme. Jyty-Sähkö kannustaa kiinteistönomistajia olemaan energiamurroksen edelläkävijöitä, tekemällä fiksuja päätöksiä, jotka eivät ainoastaan vähennä kuluja, vaan myös tukevat Suomen siirtymistä kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Siirry energiatehokkaampaan LED-valaistukseen

Jos kiinteistössäsi käytetään yhä vanhanaikaisia hehkulamppuja tai loisteputkia, on korkea aika vaihtaa ne LED-valaisimiin. LED-valaisimet kuluttavat jopa 75% vähemmän energiaa ja kestävät 25 kertaa pidempään verrattuna perinteisiin hehkulamppuihin. Tämä ei ainoastaan vähennä sähkölaskujasi, vaan myös pienentää tarvetta jatkuvalle valaisimien ylläpidolle ja uusimiselle.

Investoi älykkäisiin energianhallintajärjestelmiin

Älykkäät energianhallintajärjestelmät mahdollistavat energiankulutuksen seurannan ja hallinnan reaaliajassa. Tämä teknologia auttaa optimoimaan energiankäytön ja tunnistamaan säästömahdollisuuksia. Järjestelmät voivat automaattisesti säätää lämmitystä, ilmastointia ja valaistusta kiinteistön käyttöasteen mukaan, mikä vähentää turhaa energiankulutusta.

Ole Proaktiivinen, Älä Reaktiivinen

Odotellessamme markkinoiden stabiloitumista tai parempia aikoja, menetämme mahdollisuuden hyödyntää heti saatavilla olevia säästöjä ja ympäristöhyötyjä. Investoinnit, jotka teemme tänään, voivat vähentää tulevaisuuden kustannuksia ja edistää kestävää kehitystä.

Jyty-Sähkö on sitoutunut tukemaan sinua tässä energiamurroksessa. Olemme täällä auttamassa sinua tekemään viisaita päätöksiä, jotka parantavat kiinteistösi energiatehokkuutta ja edistävät kestävää kehitystä. Kysy meiltä lisää siitä, miten voimme auttaa sinua olemaan energiamurroksen edelläkävijä. 

Ole osa ratkaisua – investoi kiinteistösi tulevaisuuteen jo tänään!

Scroll to Top