ARTIKKELIT

Mitä asioita tulisi ottaa huomioon, kun yritys pyytää tarjousta sähköautojen latauspaikoista?

Sähköautojen määrä kasvaa jatkuvasti, ja yritykset tarvitsevat yhä enemmän latauspaikkoja työntekijöilleen ja asiakkailleen. Oikein toteutetut latauspaikat parantavat kiinteistön arvoa ja edistävät ympäristöystävällistä liiketoimintaa. Kun yritys pyytää tarjousta sähköautojen latauspaikoista, on tärkeää ottaa huomioon muutamia keskeisiä asioita varmistaakseen, että projekti toteutetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Tärkeät tekijät latauspaikkojen toteutuksessa

 

    1. Tarpeiden kartoitus: Ennen tarjouksen pyytämistä on tärkeää määritellä tarkasti, kuinka monta latauspaikkaa tarvitaan ja millaisia ajoneuvoja ladataan. Tämä auttaa urakoitsijaa tarjoamaan juuri oikeanlaisen ratkaisun.

    1. Sähkökapasiteetti: Tarkista kiinteistön sähkökapasiteetti ja varmista, että se riittää latauspaikkojen toteuttamiseen. Tarvittaessa sähköjärjestelmää voidaan päivittää vastaamaan lisääntyvää kuormitusta.

    1. Latauslaitteiden tyyppi ja teho: Valitse sopivat latauslaitteet ja niiden tehot. Nopeita pikalatauslaitteita voidaan tarvita esimerkiksi asiakaspysäköintiin, kun taas työntekijöille riittää usein hitaammat latauslaitteet.

    1. Asennuspaikat ja infrastruktuuri: Selvitä parhaat mahdolliset paikat latauslaitteille. Huomioi myös tarvittava infrastruktuuri, kuten kaapeloinnit ja suojaukset, jotta asennus sujuu mutkattomasti ja turvallisesti.

    1. Kustannukset ja budjetointi: Pyydä tarjouksia useilta urakoitsijoilta ja vertaa niiden sisältöä huolellisesti. Varmista, että tarjouksessa on eritelty kaikki kustannukset, mukaan lukien asennus, laitteet ja mahdolliset sähköjärjestelmän päivitykset.

Miksi valita Jyty-Sähkö?

Jyty-Sähkö on erikoistunut sähköautojen latauspaikkojen suunnitteluun ja asennukseen teollisuus- ja liikekiinteistöihin. Meillä on vankka kokemus ja asiantuntemus erilaisten latausratkaisujen toteuttamisessa.

Ota yhteyttä Jyty-Sähköön ( https://www.jyty.fi ) ! Jyty-Sähkö toimii osoitteessa Kiitoradantie 11, 01530 Vantaa, josta kykenemme palvelemaan yrityksiä sähköautojen latausratkaisujen osalta koko PK-seudulla. Jos yrityksesi tarvitsee sähköautojen latauspaikkoja, ota yhteyttä meihin – autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissä ja tarjoamme kilpailukykyisen tarjouksen projektillesi.

Valitsemalla Jyty-Sähkön varmistat, että latauspaikkasi ovat turvallisia, tehokkaita ja vastaavat nykypäivän vaatimuksia. Meidän avullamme yrityksesi sähköautojen latauspaikat toimivat luotettavasti ja tehokkaasti, mikä tukee ympäristöystävällistä liiketoimintaa ja parantaa kiinteistön arvoa.

Lue myös toinen aiheeseen liittyvä artikkelimme: https://www.jyty.fi/artikkelit/autokanta-sahkoistyy-vauhdilla-millainen-on-latausinfran-tulevaisuus/

Scroll to Top