ARTIKKELIT

Jyty Sähkö Oy:lle myönnetty Suomen Vahvimmat Hopea -sertifikaatti

Jyty Sähkö Oy on saavuttanut merkittävän tunnustuksen Suomen Asiakastieto Oy:ltä, joka on myöntänyt sille arvostetun Suomen Vahvimmat Hopea -sertifikaatin. Tämä sertifikaatti on osoitus yrityksen luotettavuudesta, taloudellisesta vakaudesta ja erinomaisesta suorituskyvystä.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään vain niille yrityksille, jotka täyttävät tiukat kriteerit ja ovat saavuttaneet erinomaisen Rating Alfa -luokituksen. Hopea-taso tarkoittaa, että Jyty Sähkö Oy on ollut luotettava yhteistyökumppani ja työnantaja jo useamman vuoden ajan, ja se on osoittanut jatkuvaa vakautta ja menestystä liiketoiminnassaan.

”On suuri kunnia vastaanottaa tämä sertifikaatti, joka vahvistaa sitoutumisemme korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Tämä tunnustus on myös kiitos koko tiimillemme, joka on tehnyt väsymätöntä työtä asiakaspalvelun ja teknisen osaamisen eteen,” sanoo Jari Tykkyläinen, Jyty Sähkö Oy:n toimitusjohtaja.

Jyty Sähkö Oy tarjoaa kattavia sähköurakointi-, asennus- ja huoltopalveluita. Yrityksen vahva osaaminen ja asiakaslähtöinen lähestymistapa ovat tehneet siitä luotettavan kumppanin monille asiakkaille ympäri Suomen. Sertifikaatti on lisätodiste siitä, että yritys noudattaa korkeimpia standardeja kaikessa toiminnassaan.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti auttaa yrityksiä erottautumaan edukseen ja vahvistaa niiden mainetta luotettavana ja vakavaraisena toimijana. Jyty Sähkö Oy:n saama tunnustus on merkki siitä, että yritys on oikealla tiellä ja valmis jatkamaan kasvuaan ja kehitystään tulevaisuudessa.

Lisätietoja Jyty Sähkö Oy:n palveluista ja saavutuksista löytyy yrityksen verkkosivuilta osoitteessa jyty.fi.

Lisätietoja:

Jari Tykkyläinen
Toimitusjohtaja, Jyty Sähkö Oy
Puhelin: +358 50 123 4567
Sähköposti: jari.tykkylainen@jyty.fi

Markku Lievonen
Projektipäällikkö, Jyty Sähkö Oy
Puhelin: +358 50 765 4321
Sähköposti: markku.lievonen@jyty.fi

Yrityksen osoite:
Jyty Sähkö Oy
Kiitoradantie 11, 01530 Vantaa

Scroll to Top